Getsemani krunica

50,00 

Količine su ograničene

Zrnca: 10 mm (maslina i ebanovina)
Konop: 4 mm (visokokvalitetni paracord)
Križić: Čelik
Jamstvo na lom: 3 godine

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Predstavljamo krunicu koja će vas podsjećati na Isusovu Muku i Uskrsnuće, pod nazivom Getsemani.

Ova krunica je izrađena od visokokvalitetnog paracorda, vrste užeta koja se koristi u vojsci i avanturizmu zbog svoje izdržljivosti i otpornosti, a istovremeno je fleksibilan i udoban za nošenje.

Getsemani krunica ima velika maslinova zrnca koja simboliziraju vrt na Maslinskoj gori, u kojem se Isus molio prije svoje Muke i smrti. Za zrnca na koja se moli Očenaš korištena su crna zrnca od ebanovine, vrste tvrdog i plemenitog drveta koje se cijeni zbog svoje ljepote i trajnosti. Ebanovina predstavlja tugu i žalost zbog Isusove patnje, ali i njegovu čvrstu odluku predanja u Očevu volju te dostojanstvo Kralja.

Krunica ima i križić od nehrđajućeg čelika, koji je elegantan i moderan, a istovremeno podsjeća na Isusov križ na kojem je položio svoj život za nas.

Osim toga, krunica dolazi u drvenoj kutiji od bambusa.

Getsemani krunica je savršeni poklon za nekoga koga volite, jer je, ne samo lijepa i praktična, već i puna značenja i simbolike.
Koristeći ovu krunicu za razmatranje otajstava Kristova života, imat ćete u molitvi stalni podsjetnik na Njegovo predanje u Očevu volju

Dodatne informacije

Težina 0,260 kg
Boja konopa

Livor, Oliva, Sanguis Sudore

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Getsemani krunica”

Možda će vam se također svidjeti…